Thursday, May 28, 2009

Kehangatan Cultural Night

Persiapan Cultural Night dalm Taaruf Week yang ana handle ada sedikit kehangatan hati.
Ada berlaku kekasaran percakapan oleh orang-orang berjiwa SUKMA..hehe

"I mintak flow of event. Ni tentatif..!!"

"You kena la buat flow of event. Kang nak bagitau flow kat performer camane..?!!"

"Kalau tiba-tiba Dewangga Sakti habis nyanyi, then Ust Majid(penyajak) ada kat hujung sana, cane?! Ada ke orang you nak panggil?!"

Responnya...
"Grrrr, benda senang jangan la susahkan..!!"

Soalan yang kasar pasti dibalas dengan respon yang kasar...

Wawawa...sedap nya mulOt..
Pengajaran: Jangan kasar sangat dalam percakapan..buat orang menyampah..
(WARNING: INI ADALAH KISAH BENAR)

7 comments:

Muhammad Hamidi Zamri said...
This comment has been removed by the author.
Muhammad Hamidi Zamri said...

smart la hadi jwpn hg.. bgga ak.. huhu

Nasih Ulwan said...

haha..
berjiwa SUKMA la sangatt..
dye kasi gua panas jek!

alfarabi said...

saya bangga dgn awak...~

Hadi Syafiq said...

hidOp abg SUKMA!!
huhu~

liesa kHaliesa.. said...

bukan aku yg wat an??
hehe...
kalu ak wat, jgn r ko bg camtu...
special case~

'amali (pc culture nite) said...

ana saksi..sesungguhnya yang di cerita itu benar..huhu..
seram btul masa tu..
dlm ati kata "ish,bio botul..jangan gaduh udah 2 org ni.!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...